Meer resultaten voor geluid verhuur amsterdam

 
geluid verhuur amsterdam
 
React AV - Audiovisueel bedrijf in de omgeving van Amsterdam.
De uitgebreide ervaring en voorraad heeft als doel het rendement van projecten optimaliseren op korte en lange termijn. Op elk segment kan React zelfstandig voorzien in de behoeftes van de markt; beeld, licht en geluid en rigging. Dankzij een brede en loyale klantenkring handhaaft React haar positie in de markt. We streven naar een duurzame ontwikkeling van de klantrelatie en de projecten. Intern hecht React waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Kennis en werksfeer leveren daarmee duidelijk resultaat in de uitvoering. AV bedrijf in de buurt van Amsterdam.
tent verhuur
Geluid - Rent-All.
Toggle navigation Product Menu. Lange termijn verhuur. Rent-All is de nummer één verhuurder van professionele geluidsapparatuur in Nederland. Vanuit onze grote magazijnen in Amsterdam en Bemmel levert Rent-All de nieuwste geluidsapparatuur voor professioneel gebruik. Al ruim 25 jaar is Rent-All de one-stop-shop AV-leverancier voor iedere organisator, producent en beheerder in de wereld van theater, televisie, concerten, festivals en zakelijke evenementen.
linksback ajax
geluid verhuur amsterdam
Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief. Backline en instrumenten verhuur - Amsterdam. Home Evenementenverhuur Geluid Backline en instrumenten verhuur - Amsterdam. Hoofdstad Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland en grens aan de gemeenten Haarlemmermeer, Diemen, Amstelveen en Weesp.
linksback
Home - Think! AV.
Zo kunt u bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een totaalproductie, de losse verhuur, de verkoop of installatie van audiovisuele materialen. Alle facetten zitten bij ons onder één dak en kunnen zodoende dan ook in alle situaties snel schakelen. De kracht van ons bedrijf zit met name in ons enthousiaste team van professionals dat ieder concept weet te vertalen in een totaalproductie. Vooral de open communicatie, het écht meedenken en de flexibiliteit worden veelvuldig door klanten benoemd om ons bedrijf te typeren. Onze kerntaak is dan ook om de klant door middel van onze expertise en inzet volledig te ontzorgen. Om dit mogelijk te maken levert Think! AV alle verschillende onderdelen die nodig zijn voor een totaalproduct; geluid, licht, beeld en rigging.
Geluid huren Amsterdam AVNH.
Geschikt voor feesten tot 150 pers. Daghuur: €230 incl. Complete karaoke set. Producten: Karaoke apparatuur. twee microfoons en muziekslides. Gegarandeerd een gezellige avond. Daghuur: €212 incl. Producten: Actieve monitor set., Geschikt voor presentaties. Daghuur: €109 incl. Copyright 2017 Audio verhuur Noord-Holland www.avnh.nl.
Wij verhuren licht en geluid in de regio Amsterdam - MLSystems.
Zoeken naar: Zoeken. Verhuur licht en geluid regio Amsterdam. Verhuur licht en geluid regio Amsterdam. Verhuur licht en geluid Regio Amsterdam. Ben jij op zoek naar professionele licht- en geluidsapparatuur voor een festival, feest, evenement, presentatie of optreden in regio Amsterdam?
Keijzer Licht en Geluid in Amsterdam Kunst Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Na het gesprek ontvangt u een bericht op uw telefoon voor meer informatie. Informatie over Keijzer Licht en Geluid in Amsterdam. De verhuur van licht en geluidsapparatuur tevens licht en geluidoperator. Is dit uw bedrijf? Claim gratis en pas deze tekst aan.
Geluid Verhuur Amsterdam - Leeborent Evenementen Verhuur - Leeborent.nl, evenementenverhuur.
Technische dienst licht. Verlichte dansvloer huren. Aggregaten Noodstroom Synchroon. Geluidsapparatuur van diversen merken. Occasions gebruikt materiaal. Pipe Drabe met Advies. Podium Stage Praktikabels. Silent Disco toebehoren. Special Effects FX-gear. UV-C verlichting Desinfectie ontsmetting. DJ set huren. Geluid verhuur Amsterdam. Houten dansvloer huren.
Bourgonje B.V. Zoetermeer, Den Haag, Hilversum.
Heeft u een vraag over verhuur of verkoop? Wij reageren binnen 1 dag. Wees zo specifiek mogelijk dan kunnen wij u het beste helpen. Telefoon: 31 70 3177179. Adres: Bleiswijkseweg 39. 2712 PB Zoetermeer, the Netherlands. World Forum, Den Haag. Capital C, Amsterdam.
Geluid, licht en beeld huren in Amsterdam Auditone.
Onze eigen voorraad bevat onder andere geluid, licht, presentatiesets, beeld en nog veel meer. Ook verzorgen we complete producties: zoals bruiloften, beurzen, school feesten, festivals, drive-in shows, uitvaarten en zakelijke evenementen als presentaties, congressen, toespraken en vergaderingen. En omdat het oog ook wat wil zorgen wij goed voor onze spullen zodat alles er altijd netjes uit ziet. Geen idee waar je moet beginnen, heb je geen technisch inzicht of geen verstand van apparatuur? Wij hebben dat gelukkig wel. Met alle plezier kunnen wij je adviseren wat je nodig zou kunnen hebben op je event en of feest. Daarbij, ook niet geheel onbelangrijk, houden we uiteraard rekening met het budget. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag met raad en daad terzijde. Transport, op- en afbouw, bediening. We helpen je met passie voor het vak graag op weg. Of je nou een professionele dj bent, een bedreven organisator of juist nog nooit iets met apparatuur te maken hebt gehad, de gewenste apparatuur is gemakkelijk te reserveren via onze online verhuurshop.
Goedkope microfoon en geluidsverhuur in Amsterdam.
Welkom bij dBme geluidsverhuur in Noord-Holland. Verhuur per toepassing. DJ's' live muziek. Live muziek, band of zanger es boeken. Project, advies en verkoop voor horeca, cultuursector, sportscholen en verenigingen. Voordelig een microfoon huren? Compacte aktieve spraak/zangset. € 52.50 complete set dag, excl. Deze set is zeer geschikt om binnen een presentatie te houden of een bijeenkomst van achtergrondmuziek te voorzien. Bijvoorbeeld tijdens een personeelsbijeenkomst, receptie, winkelopening of. Tot ongeveer 100 man bent u uitstekend te verstaan. Kleinschalig zangversterking is ook mogelijk. De set wordt geleverd inclusief microfoon, bekabeling en extra kabeltje voor de aansluiting van een MP3 speler, iPad, iPod of laptop. Door zijn geringe omvang is hij in iedere auto te vervoeren. Uiteraard is deze set ook uit te breiden met bijvoorbeeld een of meerdere draadloze microfoons. U kunt de set reserveren via dit formulier of bellen met 06 - 24262768 om misverstanden te voorkomen. Bent u niet op zoek naar een spraak-set maar naar een setje om echt muziek mee te draaien? Dan zijn dit betere opties. Meer samengestelde verhuursets per toepassing.: DJ gear evenementen Toneel, theater en koren Debat en conferentie Presentatie en beurs Sport en verenigingen Zangers tape-acts bands Licht truss extra's.'
Licht en Geluid huren Amsterdam - SOUND2LIGHT.
Ik heb met Sound2Light gewerkt voor een huwelijk in Amsterdam waar ze het licht en geluid hebben verzorgd. De samenwerking was mij erg goed bevallen, heb zelden zon professionele, attente service gehad met oog voor detail. Hoop dat we elkaar snel weer treffen.

Contacteer ons